Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäiset valmiit


 Jokohan tuo menneiden muistelu riittää.  Viittaan tällä noihin pariin edellä olevaan postaukseen, joissa molemmissa muistelin viime vuoden käsitöitäni. Uusi vuosikin on edennyt loppiaiseen, joten hyvään alkuun on päästy ja pari käsityötäkin olen saanut valmiiksi sen aikana.Tämä myssy valmistui uuden vuoden yönä ja oikeastaan viime vuoden puolella muutamaa minuuttia ennen H-hetkeä. Mutta viimeistelytyöt tein vasta aamulla, joten lasken tämän vuoden ensimmäiseksi. Malli on monien tuntema Will I Be Pretty.  Primavera Cotton -langasta tikutin, puikot taisivat olla 3 mm:t, ei tullut silloin rakettien räiskyessä painettua yksityiskohtia mieleen. Langanmenekki 30 g.

         

OYS Sytomyssyjä Ystävänpäiväksi 2013 
Menee sytomyssyksi OYS:aan ystävänpäivänä.


Joko muuten olet kuullut, että kaikki on haastettu mukaan sytomyssyjen keräykseen?  Haaste löytyy täältä.  Osallistua voi tekemällä myssyn/myssyjä johonkin sairaalaan, lahjoittamalla lankaa tekeville käsille tai mainostamalla keräystä.  

   


Tämä Bravo-myssy itselle valmistui vuoden ensimmäisen päivänä. Novita Puro -langasta sen tikuttelin 3.5 ja 4.5 mm:n puikoilla Silmukoita 84 aloituksessa. Lankaa kului 70 g.

Tämä on jo kolmas myssy samalla mallilla ja samasta langastakin minulle itselle. Voi siis sanoa, että kolmas kerta toden sanoo. Ensimmäisen myssyn värien raidoittumiseen en ollut tyytyväinen, mutta tytär oli, joten myssy vaihtoi omistajaa. Toisesta myssystä tuli hiukan nafti, vaikka silmukkamäärä ja puikot olivat samat. Käsialani oli niin lyhyessä ajassa tiukentunut yllättävästi. Tämän nyt esiteltävän myssyn tein paksummilla puikoilla ja lisäsin 4 s. Vieläkin olisi voinut olla hiukan isompi, mutta saa nyt kelvata. Tuo keskimmäinen myssy on nyt vailla uutta omistajaa, mutta eiköhän sille aikanaan käyttäjä löydy.

6 kommenttia:

 1. Bravo-myssy on tosi kiva malli ja tuossa on raikkaat väritkin , sopii silmälasien sankoihin sävynsä puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis, minustakin Bravo on tosi kiva malli niin tällaisena villapipona kuin myös sytomyssynä. :)

   Poista
 2. Hyvän näköinen on tämäkin! Tein itsekin kaksi myssyä samasta langasta, mutta raidoitin kahdella värillä ainakin osittain. Ovat vielä kuvaamatta...
  Myssyrikasta vuoden alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heleena, minullakin kävi mielessä, että jos ottaisi kahdesta kerästä mieluisimmat värit, mutta en sitten kuitenkaan tehnyt niin.

   Poista
 3. Voiko lankoja myssyjä varten tuoda sinulle? kyselee Kirsikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikka, kyllä kiitos, otan mielelläni myssylankoja vastaan. :) Tänään just vein pussillisen lankoja kuntamme asukastuvalle.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.