Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Terveiset messuilta



Taas on yksi vuoden kohokohdista, jos niin voi sanoa, takana päin. Kävin nimittäin tänään Oulun Kädentaitomessuilla.  Joka vuosi sinne haluaa mennä, vaikka aika samanlaista ja samat esittelijät siellä onkin eikä siis mitään varsinaisesti uutta tule vastaan.  Mutta kiva on kierrellä ja katsella ja aina siellä jotain ostettavaa sattuu kohdalle. Ja tapaahan siellä tuttujakin.




 Näin vähäisiksi jäivät minun messuostokseni. Ainoa suunniteltu ostos oli nuo sukkapuikot. Ennestään minulla oli vain yhdet Addin 3.5 mm:n sukkapuikot ja aina joskus tarvitsisin kahdet yhtä aikaa, niinpä pari iltaa sitten päätin hankkivani toisetkin.  Minähän tykkään Addin puikoista ja käytän ensisijaisesti niitä. Nämä löytyivätkin heti ensimmäisellä kierroksella, loput ostin uusintakieroksella harkinnan jälkeen. Neulemallien kirjoja minulla on ollut ainakin kaksi, mutta ei yhtään virkkausmallien kirjaa. Mutta nyt sekin löytyy hyllystäni. Tässä näytti olevan useita sellaisia tekniikoita, joita en ole ennen tiennyt olevan olemassakaan ja jotka vaikuttivat käyttökelpoisilta. Hintakin vain 10€, ei siis paha.  Heräteostoksina lähti mukaani kaksi kaulakorua: tyttärelle tikkukarkkikoru ja itselle puuhelmet. Ja pitäähän sitä edes yksi lankaostos tehdä kässämessuilla, niinpä ostin Böökin kojusta kolme kerää aivan ihanan väristä Katia Darling -lankaa.




Aika makean näköinen koru!  Tytär oli käymässä kotona ja ihastui kovin uuteen koruunsa.  Elvari näitä ja monia, monia muitakin syötävän ihania koruja valmistaa ja myy. Kannattaa käydä tutustumassa firman nettisivuilla. 




Itsellle olen kaivannut punaisia puuhelmiä kutittavien huovutettujen helmien tilalle ja nyt ne sattuivat kohdalle. Ovat muuten oikeastti samaa sävyä kuin tunikan raidat, kuva vääristää helmien värin.


Kolmisen tuntia viivyin messuilla vaikka vain näin vähän sain aikaan. Vanhemmuuteen olen huomannut, että haluan ja tarvitsen entistä vähemmän uusia tavaroita. Nuorena saatoin ostaa jotain ihaan sen takia, että se oli niin kiva tai ihana.  Kyllä minusta on vieläkin kiva kierrellä messuilla ja liikkeissä katselemassa, mutta harvoin haluan jotain itselle. On muuten ollut hyvin ilahduttavaa tehdä tuo huomio itsestään.



10 kommenttia:

  1. Kiitos, minä kävin eilen. Kiertelin ja katselin, kävin kahvilla ja syömässä, kuuntelin luentoja. Kirjoja hypistelin minäkin, samoin noita karkkikoruja - ja paljon muutakin - mutta maltoin mieleni ja ostokset jäi lopulta yhteen kanavatyöhön (ja karkkipussiin). Hyvä minä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eija, sinähän se vasta maltillisesti ostelit! ;) Minäkin kävin kahvilla tuttavan kanssa, mutta en ostanut karkkia sentään. :D

      Poista
  2. Voi sentään, löysit kauniit puuhelmet, minulla on mustat, ostin joskus kirpulta kaulanauhan ja rannekorun, halvalla ja yhdistin ne kaulakoruksi. Sattuipa juur sopivan mittainen, pään yli pujoitettava.
    Sinul oli aiemmassa postissa kauniita sukkia, mie niin tykkään raitasukista, niitä on itteni vaikee neuloa ja puikot ei vaa ennää taho istuu miun kätteen:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuomontuvan Anni, nämä pään yli pujotettavat helmet ovatkinm kivoja, kun ei tarvii näprätä lukon kanssa. :)

      Poista
  3. Me ei sitten törmätty, vaikka yhtä aikaa oltiin paikalla. Minä ostin kaikenlaista, mutta aika paljon lahjaksi, ja melkein kaikki itselle tulevat sitten selkeästi kulutustavaraa. Minullakin on sellainen vaihe, etten haluaisi yhtään mitään uutta enää itselleni, pikemminkin entisistäkin pitäisi päästä eroon. Silti se lompakko vaan kummasti tyhjeni tuolla messuilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MariJ, ei niin törmätty vaikka minä jossain vaiheessa katselinkin ympärilleni, että jos jossain sinua näkyisi. :) Minä en ole vielä kurkannut sinun messutarinaasi, vaikka näkyy se jo julkaistun, sitten illemmalla varmaan poikkean.

      Poista
  4. Mukavat ostokset ja ihana kirja. Helmet sopii sinulle kun on mukava asupäällä.

    VastaaPoista
  5. Kivat messuostokset, tuo lanka on kyllä ihanan väristä.
    Kirjoja hypistelin minäkin, mutta jätin sitten ostamatta, kun vasta ostin kirja-alesta pari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virpi, aika vähillä kirjoilla tulee toimeen käsitöissä nykyisin, kun netistä löytyy niin monenlaista apua. Siksi minäkin harkitsen tarkkaan ennen ostamista. Mutta tämän katsoin tarpeelliseksi ja hintansa arvoiseksi.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.