Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Romanian pakettiin

Viime aikoina on bloggailuni keskittynyt paljolti sytomyssyihin, mutta olen minä muutakin tehnyt ja saanut jotain pientä valmiiksikin. Ajatukset kieltämättä askartelevat aika usein myssyissä ja uusia ideoita myssymalleihin pyörii mielessä. Saapa nähdä, mitkä niistä pääsevät toteutukseen asti.

Mutta nyt siis hiukan juttua muista käsitöistä. Sukat ja lapaset olen saanut tikutettua Romanian lapsille lähetettäväksi. SeijaP:n blogissa Hetkiä Heimolasta oli keräyksestä ja siihen tartuin. Jemmalaatikostani kaivelen mukaan vielä täydennystä pakettiin ja sitten postiin. Ehkä tekaisen vielä jotain pientä lisääkin noista jämälangoista.


Raitasukat ja lapaset tummanpunaisesta ja harmaasta Nallesta. Koko lienee n.8-10 vuotiaan. Langankulutus sukkiin 60 g ja lapasiin 40 g. Jämälankoja näihin käytin ja punaisen kerän sain loppumaan, vain n. 10 cm:n pätkä jäi ja meni roskikseen. Harmaasta jäi pieni nyssäkkä, josta saanee sukan varteen muutaman raidan.



Tulppaanien aika on taas käsillä. Minä ihailen ja kaipaan tulppaaneja juuri alkuvuodesta, niin kuin moni muukin tuntuu tekevän. Siksipä en malta olla tännekin näitä tuomatta.
Sunnuntain vieraiden tuoma kimppu kahta eri punaisen sävyä. Kauniit hillityt värit. Pöydällä vielä jouluksi laitettu punainen liina.

Itse ostamani vähän räväkämpi kimppu keltaisia ja oransseja tulppaaneja. Auenneet jo ja karistavat pöydälle, mutta edelleen kauniit nämäkin.


16 kommenttia:

  1. Kivat värit yhdessä punainen ja harmaa. Liekö joulu vielä hitusen mielessä, kun niin tonttujen asusteilta näyttävät! Tykkään noista.
    En varmaan ehdi nyt sukkia tekemään, mutta ainakin yhdet vaaleanpunaiset aikuisten sukat on jossain laatikon pohjalla. Voisin lähettää ne sinulle samaan pakettiin, jos vielä ehtii!
    Tulppaanit on ihania! .-D

    VastaaPoista
  2. Sinä ehdit vielä toisiinkin kampanjoihin mukaa! Kivat rasat ja sukat!
    Tulppaaneita tulvillaan...

    VastaaPoista
  3. Kyllä on kauniita kukkakimppuja. Lämmintä olet tehnyt Romanian lapsille. Voi Siunaan Sinua Ystäväiseni näistä töistä.

    VastaaPoista
  4. Marleena: Tuo punainen ei kyllä oikeasti ole joulunpunainen vaan seöllainen tummanpunainen, melkein voisi sanoa viininpunaiseksi. ;)

    Sukkasi ehtii vielä mukaan, vasta alkuviikosta postitan. Aloitin vielä yhdet samaan lähetykseen. ;D

    Malli45: Vaihtelu virkistää! ;DD

    Meinasin muuten kirjoittaa nuo samat sanat "tulppaaneita tulvillaan" johonkin kohtaa tekstiäni, mutta jätin kuitenkin pois. ;D

    Mari: Kiitos! :)

    VastaaPoista
  5. Intsu: Kiitos, rakas ystävä, siunauksesta! :)

    VastaaPoista
  6. Kaunitta neuleita ja tulppaanit vielä kauniimpia!

    VastaaPoista
  7. Kauniit lapsen sukat ja lapaset tosi tarpeeseen.
    Just laiton blogiini INFOa siitä Maakarishopista.

    Mukavaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
  8. Kauniit raitaneuleet ja kukkakimput ovat aivan ihastuttavia.

    VastaaPoista
  9. Minä tykkään myös tulppaaneista, mutta aika harvoin tulee kuitenkin ostettua.

    VastaaPoista
  10. Tupuna, Seijasisko ja Omppumato: Kiitos! :)

    Marjut: Ja minulle tulppaanien ostaminen on melkein pakkomielle tähän aikaan vuodesta! ;D

    VastaaPoista
  11. Ihaillen lueskelen kun Sinulla riittä hyvää sydäntä jakaa joka suuntaan!

    Tulppaanit on minunkin (ainoita) lempikukkia - etenkin keltaiset.

    VastaaPoista
  12. Susu: Tekeminenhän on niin mukavaa, että saattan sitä tehdä muillekin tarvitseville kuin itselle ja läheisille! ;D Kun minulla eläkeläisenä on aikaakin.

    VastaaPoista
  13. Onpa pirtsakka sukka-/lapaspari ja ihan jämälangoista! Ihania tulppaaneita on tulvillaan . . . . . se tietää kevättä

    VastaaPoista
  14. Hei Matleena. Silmääni pisti tuo torkkupeitto/huopa tuosta ylemmästä tulppaanikuvasta. Oletko tehnyt itse? Jos olet onko jossain kuvaa? kauniilta näyttää tuo sidos ja huopa näin pienenäkin vilauksena.

    VastaaPoista
  15. Lilli: Siksi kai nuo tulppaanit kai niin ihanilta tuntuvatkin, kun ne enteilevät kevättä ja kessä! ;)

    Kati: En ole tehnyt huopaa itse vaan hyvä ystävättäreni, jolta saimme sen lahjaksi keväällä. Siitä on pari kuvaa alla olevassa linkissä, mutta aika pieniä nekin ovat. http://lankapirtin.blogspot.com/2009/04/lammin-punainen-huopa.html

    Jos haluat, voin ottaa kuvan, jossa koko huopa näkyy ja lähettää sinulle vaikka s-postina. Mainittakoon vielä, että itsekin tykkään kovasti tästä huovasta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.