Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 19. maaliskuuta 2010

Kalevassa tänään ja viime viikon myssyjä

Myssykampanja levisi koko maahan otsikoi sanomalehti Kaleva jutun koskien Sytomyssykampanjaamme. Juttu julkaistiin tämän aamun lehdessä...

ja se on luettavissa myös netissä täällä.


Kaksi yksityistä henkilöä on ilmoittanut lahjoittavansa lankaa myssyjen tekijöille kauttamme. Tarkkoja määriä emme vielä tiedä, mutta lähitienoon innokkaat myssyntekijät, joilla omat langat alkavat loppua, voisivat ottaa yhteyttä vaikkapa s-postilla sytomyssyt@gmail.com.


Myssyjä on tullut taas lisää. Nyt esittelen Seijasiskolle postitse viime viikon aikana tulleet. Kaikki tämänviikkoiset sitten lähipäivinä.

Lierimyssyjä Tainalta, hiukan uutta ideaa "kehiin"


Moonalta Lapualta kaksi virkattua. Moona on muuten vasta 13v ja siis ainakin tähän mennessä nuorin myssyjä meille tehnyt.


MammaMyyltä kauniita myssyjä, joista yksi neulottu muut virkattu ja virkattuja .


Vasemmalla olevat sininen ja vihreä myssy ovat tulleet Pietarissa asuvalta Anulta ja kuvan muut Sartsalta. Sartsan myssyissä kaksi virkattua, mutta muut kuvan myssyt ovat neulottuja.


Tämän hempeän värisen myssyn kutoi tyttäreni, joka halusi tehdä edes yhden myssyn omin käsin keräykseemme. Muuten hän on osallistunut mainostamalla kampanjaamme niin netisää kuin oikeassakin elämässä.

Kiitos taas kaikille mukana olosta! Kampanjamme jatkuu vielä reilun kuukauden, joten mukaan ehtii vielä hyvin. Lisätietoja halutessasi klikkaa oikeassa reunassa olevaa nappia "Sytomyssykampanja".


11 kommenttia:

 1. Onpas ihanan hempeän, kaunis tuo tyttäresi tekemä myssy!<3

  VastaaPoista
 2. Taas niin kauniita myssyjä! Hieno lehtijuttu! Me vaan ei saada tietoa, miten meidän Muru-haastattelun voi julkaista blogissa muuten kuin se mun tekstiversio.

  VastaaPoista
 3. Tyttäresi myssy on tosi nätti!

  VastaaPoista
 4. Hyvin myssyinnostus leviää. :)

  VastaaPoista
 5. Mainiota miten myssyily leviää! Kauniita tuotoksia! Pahoittelen virheellistä tulkintaani. Korjasin sen ja lisäsin myös blogisi lisätietopaikaksi kampanjaan. Näin siinä käy kun postailee liian kiireellä....

  VastaaPoista
 6. Hieno juttu lehdessä! Ja myysyt ovat taas niin hienoja!

  VastaaPoista
 7. Olin iloisesti yllättynyt löytäessäni sytomyssyjutun kalevasta kesken aamuisen lehdelukutuokioni. Aivan mahtavaa kuin tämä on levennyt ympäri maata. Edelleen toivon, että joku pistäisi kampanjan pystyyn myös Rovaniemen alueelle.

  VastaaPoista
 8. Seijasisko ja Marjut: Vienpä kehunne tyttärelle, kiitos hänen puolesta! ;)

  Malli45: Kiva oli lukea edes se teksti! Muuten noin yleensä ottaen minä kyllä olen sitä, ettei nettiversion lukeminen korvaa lehden lukemista, vaikka just sama kirjoituskin olisi. Olen kai niin vanhanaikainen! ;D

  Pirle: Näitä uutisia on mukava välittää! :)

  Tupuna: Tosi hyvin leviääkin! :)

  PäiviP: Ei sellainen haittaa, mietin pitkään, kannaatko moisesta edes mainita. Mutta nythän asia on siltäkin osin kohdallaan ja myssyillään ilomielin! :)

  Piiku: Hienoja juttuja ja kauniita myssyjä siellä ja täällä! :D

  Minjaana: Se olisikin oikein hienoa ja toivottavaa, että joku innostuisi perustamaan kampanjan myös Oulun pohjoispuolelle! :)

  VastaaPoista
 9. Mahtava myssysaalis taas!
  Sain muuten tuliaisiksi S:n Oulun reissulta tuon Kalevan! Olin tosi iloinen ja yllättynyt tuliaisesta. S kävi parin yön reissun siellä jelppimässä ystävän tyttären rempassa!

  VastaaPoista
 10. Marleena: Sehän oli mukava sattuma, että S oli täällä juuri tuohon aikaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.