Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Sytomyssykeräyksiä täysi tusina, ei kun kolmetoista
Sytomyssykampanja jatkaa Suomen valloitustaan, jos niin voi sanoa. Nyt on julkistettuja keräyksiä täysi tusina ja etukäteistietojen mukaan ainakin Lappeenrannassa ollaan jo melkein valmiina aloittamaan. Siis siellä päin asuvat olkaapa tarkkana ja seurailkaa blogiani!


Niin se 12. keräys on Päijät-Hämeen keräys. Tämän keräyksen myssyt lahjoitetaan Päijät-Hämeen Keskussairaalaan Lahteen.

Asiasta minulle vinkkasi ystävällisesti Punanen, vaikka hän ei ole perustajana ollutkaan vaan blogiton Hintriika. Siitä kiitokset Punaiselle! Ravelryssä Hintriika kyllä ilmoittelee keräyksestä, mutta kun minulla ei siellä juuri tule kuikuiltua, niin ohi olisi mennyt. *Joku ehkä muistaa minun kertoneen, etten ole liittynyt Ravelryyn. Niin olen väittänyt, kun en muistanut liittyneeni joskus jo aikoja sitten, mutta en siellä muuten käy kuin ohjeita katselemassa.* Mutta myös Punasen blogista täältä löytyy tarkemmat tiedot keräyksestä.

Kaikki tiedossani olevat kampanjat on lueteltu tuossa vieressä oikealla aakkosjärjestyksessä ja klikkaamalla pääset lukemaan tarkemmin ko. keräyksestä.EDIT klo 18.40: Juuri sain vahvistuksen, että Eija on julistanut blogissaan Taivannarannan maalari Etelä-Saimaan keskussairaalaan Sytomyssykampanjan avatuksi. Joten nyt on Lappeenrannakin keräys käynnissä.Uusi keräyspaikka tähän omaan OYS:n keräykseemme on sovittu. Käsityökauppa ILO Haukiputaalla ottaa myös myssyjä vastaan, joten siellä suunnalla asuvat voivat toimittaa myssynsä myös sinne. Liike sijaitsee osoitteessa Herralantie 1, 90830 HAUKIPUDAS. Liikkeen nettisivut löytyy täältä.


7 kommenttia:

 1. Olen tänään pistänyt asiaan vauhtia ja puoli päivää juoksinkin kaupungilla.
  Lappeenrantaan on jätetty ilmoitus Pyöröpuikkoon ja Karjalan Ompelukoneeseen - jotka ovat myöskin lupautuneet ottamaan myssyjä vastaan. Anttilaan ja Armilan terveysasemalle vein ilmoitukset kampanjasta, että vauhti on päällä. Puskaradio on laitettu käyntiin. Vaikka ilmoituksessani luki 1.4 alkaen, niin ensimmäiset myssyt on jo väkerretty.
  Kummitädille vein pussillisen lankoja, todennäköisesti lauantaina haen jo monta myssyä takaisin. Ihmiset joiden kanssa olen asiaa puinut ovat kaikki olleet sitä mieltä että ilman muuta lähtevät mukaan ja kertovat eteenpäin.

  VastaaPoista
 2. Kätsylä kerää myös pipoja ja on mukana Päijät-Hämeen kampanjassa. Kävin juuri Punaisen blogilla kommentin laittamassa. Upean työn olette Seija-siskon kanssa alulle panneet.

  VastaaPoista
 3. Minä julkasin jo tuon Lappeenrannan keräyksekin!? Eijan sivuillahan se on jo julkaistu.

  VastaaPoista
 4. Eija: Nyt lisäsin Lappeenrannakin keräyksen! Sorry, kun oli mennyt jotenkin ohi silmien tuo eilinen päivityksesi, jossa selvästi julistit keräyksen alkaneenksi.

  Tiitsa: Keräyspisteitä onkin hyvä olla useampia! :)

  Seijasisko: Minä lisäsin myös tuon Lappeenrannan keräyksen tähän päivitykseen! :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavan lumipallovyöryn lailla myssyily leviää ja myssyjä valmistuu jokapuolella.
  Hienoa!
  Kauniita kevättalven päiviä!

  VastaaPoista
 6. Etelä-Karjalan radio teki tänään keskiviikkona haastattelun myssykampanjan tiimoilta, heidän nettisivuilleen tulee myöskin uutinen tästä. Jes. asia rullaa eteenpäin höyryjunan varmuudella.

  VastaaPoista
 7. Mammutti: Tässä melkein jo huimaa tämä leviämisvauhti tällaista eläkeläismuoria! ;DD

  Eija: WAU! ;) Hienosti tuntuu menevän sielläkin ja se tietää paljon, paljon myssyjä. Onhan mukavaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.