Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Sytomyssyilyä telkkariin

Mielenkiintoisia aikoja elämme sytomyssyilyn parissa! Eipä käynyt meillä kummallakaan, Seijasiskolla eikä minulla, mielessä tammikuun alussa kampanjaa avatessamme, että se veisi meidät televisioonkin. Mutta nyt on sekin koettu, siis kuvaukset on tehty ja todennäköisesti kolmen viikon päästä saadaan nähdä lopputuloskin.

Mutta aloitetaanpa alusta. Jonkun lähettämästä juttuvinkin perusteella TV2:n Suomi express -ohjelman toimittaja lähestyi meitä ja pyysi meidät mukaan ohjelmaan. Ja mehän suostuimme saadaksemme lisää julkisuutta kampanjallemme. Tänään meitä ja myssyjä sitten kuvattiin täällä meillä.

Niinpä meille ajeli aamulla ensin Seijasisko ja pian hänen jälkeensä pihaamme saapui YLE- tunnuksella varustettu auto. Siinä tulivat toimittaja ja kuvaaja.

Tässä me jo istumme myssyjä tekemässä ja kuvaaja asentaa mikrofonia sopivaan paikkaan. Tätä ennen oli käyty läpi, miten meidän odotetaan toimivan, jotta kuvaus onnistuu toivotusti. Me molemmathan olimme ensi kertaa mukana tällaisessa, joten neuvot olivat hyvinkin tarpeen.


Sitten kuvattiin ja me puhuttiin myssyilystä...


... ja taas kuvattiin ja me puhuttiin. Välillä mentiin toiseenkin huoneeseen myssyjä kuvaamaan, mutta sen näet vasta sitten TV:ssä aikanaan.Ihan mukava oli kuvaussessio. Väliin sanat menivät vähän solmuun, mutta eiköhän sitä materiaali tullut riittävästi, että löytyy kelvollisiakin kohtia riittävästi. Ja toivon mukaan kaikkia oleellinen muistettiin tuoda esiin. Nyt muuten luulen, että ohjelman katsominen saattaa jännittää minua enemmän kuin tämä kuvaustilanne. Oli ihan mielenkiintoinen ja positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan.


Panepas muuten mieleesi päivämäärä 21.4 klo 19.20 ja TV2. Silloin tämä tänään kuvattu tulee todennäköisesti ulos. Toimittaja lupasi ilmoittaa, jos tulee muutoksia, ja minä puolestani lupaan ilmoittaa siitä täällä.
33 kommenttia:

 1. No vau, kohta ootte sitten teeveestä tuttuja. :) Toivottavasti tuo näkyy sitten netistäkin jälkikäteen; meille tulee kyllä huomenna uusi tv, mutta ilman viritintä, joten edelleenkään sillä ei pääse ohjelmia katsomaan. ;) Täytyy sitten netistä katsoa jos on jotain kiinnostavaa. Mää oon ollut tv:ssä vaan laulamassa, kyllä muakin jännittäis, jos pitäisi puhua kameroiden edessä... :)

  VastaaPoista
 2. WOW! Nyt on päivä merkitty kahteen kalenteriin et varmaan muistan. Hieno juttu saada näkyvyyttä telkkarissakin! Vaan mikä kanava?

  VastaaPoista
 3. Mari: Hih, tosiaan teeveestä tuttuja! ;D Enpä moista itse hokannutkaan. ;)

  Susu: Ai joo, kanava on kakkonen, siis TV2. Täytyypä lisätä tuonne tekstiin se. :)

  VastaaPoista
 4. Jännitin minäkin kyllä paljon vähemmän kuin etukäteen luulinkaan. Mielenkiintoinen ja mukava kokemus ja ainutkertainenkin tälläisen tavallisen ihmisen elämässä. Sama minullakin että ohjelman katsominen on jännittää enemmän kuin tuo kuvaussessio.:)
  Oli kiva tavata taas!

  Susu:siis TV kakkonen ja Suomi Express.

  VastaaPoista
 5. Pitääkin ohjelmoida tuo aika heti talteen, kiitos vinkistä.
  Hienoa nähdä "tuttuja" telkusta.

  VastaaPoista
 6. Hyvä Oulun tytöt :) Jipppiiiii :D

  VastaaPoista
 7. Vautsi! Tosi hienoa ja upeaa! Upeaa nähdä blogiystäviä ihan tv:ssä.

  VastaaPoista
 8. Onpa hieno juttu!

  Kalnterini jätin tarkoituksella kotiin -kun olen lomalla.

  Siis pieni pyyntö laitatko vielä kerran blogiisi maininnan päivästä lähempänä ajankohtaa.

  Oikein hyvää pääsiäisaikaa!

  VastaaPoista
 9. HIENO homma. Ai että on kiva, kun tämmönenkin onnistu, siis telkkariin myssyily ja idean äidit! Ihanhan tässä on täpinöissä ku joutuu odottaan ohjelmee monta viikkoa.

  VastaaPoista
 10. Hieno juttu, että tempaus saa enemmänkin julkisuutta :)

  Miekin toivoisin, että muistuttelet asiasta vielä lähempänä ajankohtaa. Tuo päivämäärä on kuitenkin vielä niin kaukana, että olen ehtinyt unohtaa koko asian moneen kertaan siihen mennessä :D

  VastaaPoista
 11. Upeaa, nähdään teidät melkein livenä! Hienoa saada kampanjalle mainosta.

  VastaaPoista
 12. Onnea tytöt! Hienoin juttu ja saa nyt arvoistaan suurta julkisuuttakin. Ootte ihania!!!!!
  VAU, WOW täältäkin! :-DDDD

  VastaaPoista
 13. Hieno juttu! Tiedätkös, jotenkin uumoilin että tuollaista tapahtuu, kun Seijasiskon blogista luin että huomenna on jännä päivä ja perästäpäin siitä kuulemme. muistuta todella asiasta vielä uudestaan, kun en osaa noita laitteita ohjelmoida äänittämään ja tuohan ei saa mennä ohi.

  VastaaPoista
 14. Hienoa Teille ja tietenkin myös kampanjalle! Varmasti oli jännä kokemus ja vielä jännempää nähdä lähetys. Jollen erikseen kerkiä (pikuisten pitäisi tulla huomenaamusta tänne) toivotella, niin:
  Oikein hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 15. Onneksi olkoon "tytöt", kohta teiltä pyydetään jo nimmareitakin. Kiva että tällaisista tavallisten ihmistenkin aloittamista kampanjoista kerrotaan valtakunnallisesti. Kukas se sanoikaan että "pienistä puroista jne". Oikein Hyvää Pääsiäistä sinne Oulun seudulle t. Lea P

  VastaaPoista
 16. Hieno homma! Päivä on merkitty jo kalenteriin:)

  VastaaPoista
 17. Ooh,kyllä mielenkiintoista. Minä kyllä tapitan silmät tarkkana tuolloin tv.tä! Kerrankin sieltä tulee hyvää katsottavaa. Niinhän minäkin jännitin sitä ohjelman ulostuloa. Sen tajus vasta kuvauksen jälkeen,että sehän näkyy koko Suomen kansalle:)

  VastaaPoista
 18. Kääk! Minuakin alkoi ihan jännittämään, TOSI hieno juttu, miten maltan odottaa ohjelman tuloa ulos:)

  VastaaPoista
 19. Hienoa!
  Joku tunti sitten näin pienen pätkän ohjelmasta, jossa neulottiin nuttuja Etiopiaan.
  Ja nyt sitten myssyt pääsevät telkkariin!

  VastaaPoista
 20. Upea juttu!
  Meillä Kanta-Hämeessä kampanja on laajentunut Forssan sairaalaan.

  VastaaPoista
 21. Ilolla odotan ohjelmaa; merkattu kalenteriin :)

  VastaaPoista
 22. Kännyssä jo hälytys että muistan varmasti katsoa. Tosi hieno juttu!

  VastaaPoista
 23. Työhän olette kohta meijän neulejulkkiksia. Hienoa, että myssyjuttu on koettu tärkeäksi muuallakin kuin neulepiireissä.

  VastaaPoista
 24. Upeeta :-)
  kunny muistais katsoa...t. leenah

  VastaaPoista
 25. Kiva, kun tämä sytomyssy asia menee televisioon. Olen katsonut Suomi Exsperssiä tietokoneen kautta . Siinä on hyviä juttuja eripuolelta Suomea. Siunattua Hyvää Pääsiäistä.

  VastaaPoista
 26. Hieno juttu! Täytyy muistaa katsoa!
  Iloista Pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 27. Upea juttu! Kalenterissa on jo päivä ympyröity.
  Minäkin laitan pääsiäisen jälkeen nuo myssyt tulemaan!
  Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 28. Kiitos ja halirutistus kaikille teille ihanille ihmisille, jotka olette kommentoineet minulle niin lämpimästi! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo! ;)

  Ja lupaan kyllä muistutella blogissani tuosta maagisesta päivämäärästä.

  Hyvää pääsiäsitä kaikille!

  VastaaPoista
 29. Hieno homma!
  Olen haastanut ystäviäni mukaan kampanjaan ja useampi on todennut, että onpa kaunis ajatus!
  Kiitokset sinulle ja Seijasiskolle tästä kauniista ajatuksesta.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 30. Tintin: Kiitos sinulle! On ihanaa kuulla tällaista. :) Hyvää pääsiäistä sinnekin!

  VastaaPoista
 31. Voi kuinka mahtavaa! Hieno juttu, että kampanja kiinnostaa niin monia tiedotusvälineitä, meillä Pohjanmaallahan Malli ja Sipi olivat kertomassa siitä Ilkan ja Pohjalaisen viikonloppuliitteen kansikuvajuttuna joku viikko sitten.

  VastaaPoista
 32. Kaisa ja Hepsi: Samaa mieltä kanssanne, siis mahtavaa kampanjan saama huomio! Sehän tietää lisää myssyjä keräyksiimme. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.