Tervetuloa Lankapirttiin!

Oli kiva, kun poikkesit pirttiini. Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet toistekin.
Suurin osa kuvistani suurenee klikkaamalla niitä.

perjantai 5. maaliskuuta 2010

Katsaus helmikuuhunMaaliskuu on kulumassa jo hyvää vauhtia. Lunta on satanut kuun vaihteen tienoilla niin paljon, että joka paikka on sitä täynnä. Naapurimme Oulukin pääsi valtakunnan uutisiin katujen varsille kerääntyneiden lumipenkkojen takia, kun vaarantavat jo liikenneturvallisuuttakin. Eilen oli sentään kaunis aurinkoinen päivä, mutta kova tuuli, asteita -6. Eikä satanut lunta.


Ilta-auringon leikkiä lähimetsikössäMinulla on ollut aika paljon touhua ja tohinaa tuon sytomyssykampanjan *jos et tiedä mistä on kyse, klikkaa tuosta oikealta tuota sytomyssynappia* takia ja siksi on helmikuun kuukausiraporttikin jäänyt tekemättä. Siispä katselemme taakse päin, mitä olen saanut valmiiksi.7.2. Hello Kitty –sukat koko 29-30 Nallesta 55 g
8.2. sytomyssy n:o 8 Pirenan pitsimyssy Vuorelman Pilvi-lankaa 35 g
10.2. sytomyssy n:o 9 Pirenan pitsimyssy nimetön puuvillalanka 30 g
12-17.2. sytomyssy n:o 10, 11 ja 12 puuvillaa Coats säästökerältä 110 g
16.2. Revontuli-huivi Viron villaa 160 g
20.2. Lapsen lakki Villapallon mallilla Novitan Karusellista 80 g
21.2. kaksi lakkia kuten yllä mutta Novitan Teddy-langasta 140 g
22.2. raitamyssy Novitan Karusellista ja Teddystä 80 g
23.2. sytomyssy n:o 13 palmikkoinen Coats säästökerältä 40 g
28.2. sytomyssy n.o 14 MammaMyyn mallilla Novita Bambua 50 g

Lankaa sain kulutettua yllämainittuihin yhteensä 780 g. Se on muutamia kymmeniä grammoja vähemmän kuin viime vuonna kuukauden keskikulutus. Jos en olisi innostunut tuhoamaan noita Karuselli- ja Teddy-lankoja myssyihin, niin olisikin ollut aika pieni kulutus. Olen oikein tyytyväinen lankavarastojen vähenemiseen.Tyytyväinen olen myös allaolevaan huiviin. Tämä on se mytty, jota esittelin joskus helmikuulla ja arvuuttelin, mikä on tulossa. Ja aika moni tunnistikin mytyn Revontuli-huiviksi. Tämän päivityksen tullessa ajastettuna julki, olen parhaillaan entisen työkaverini ja hyvä ystäväni luona juhlistamassa hänen "pyöreitä" synttäreitä tänään.


Malli vanha tuttu ja aina yhtä ihana Revontuli
Lanka Viron villaa, jota kului 140 g
Koko leveys 175 cm, korkeus 85 cm
Puikot 5 mm pyörö
Päättely virkkaamalla

Värit kuvissa ovat hiukan liian voimakkaat, luonnossa ovat utuisemmat ja rauhallisemmat. Minusta kauniit ja uskon/toivon ystävättäreni pitävän tästä.


Tämä on viides tekemäni Revontuli-huivi eikä jää viimeiseksi. Nytkin on yhdet langat odottamassa, jotka ostin tätä mallia silmällä pitäen. Ajankohta ei vain ole tiedossa, milloin hyppää puikoille.

17 kommenttia:

 1. Huivisssa ihanat värit. Revontulihuivi on aina upea lahja ystävälle.<3

  Hyvää viikonloppua!

  t. Seijasisko

  VastaaPoista
 2. Kaunis Revontuli! :)

  Novitalta tuli tänään uutiskirje, ja siinäkin mainittiin sytomyssykampanja, että tällainen "valtakunnallinen hyväntekeväisyyskampanja" on menossa. Kirjeessä oli linkki HUS:n kampanjan blogiin ja maininta, että Novita on lahjoittanut tähän kampanjaan lankoja. Minusta sinun ja Seijasiskon kannattaisi ottaa Novitaan yhteyttä ja "kerjätä" heiltä lahjoituslankaa OYS:n kampanjaankin, vedoten siihen, että kun kerran ovat mainostaneetkin tätä kampanjaa ja kehuneet itse lahjoittaneensa lankoja, niin olisi Novitan kyllä syytä muistaa tätä alkuperäistä OYS:n kampanjaa lahjoituksillaan - ja jos jonnekin jatkossa laittavat linkkiä, niin ilman muuta sinun ja Seijasiskon blogiin! Reilusti vain kerjuukirjettä menemään! ;) Vastineeksihan sinä voisit tarjota vaikka sitä myssyohjettasi heille, että saisivat vaikka luvan julkaista sen omilla sivuillaan tms. :)

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Revontuli on aina kaunis. Paljon muutakin oot saanu tehtyä. Puikot ja koukut on viuhunnu. Sain viimein omat sytoni postitettua. Se tuntui olevan koko jutuin hitain osio. :D

  VastaaPoista
 4. Kaunis lahja; kyllä varmaan ystäväsi on mielissään:)

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi, hienot värit!
  Yllättävän paljon myssyillyyn menee muutakin kuin käsityöaikaa-
  On tämä hieno juttu!

  VastaaPoista
 6. Sinä se jaksat aina olla niin ahkera neulomaan. Pitäisköhän minunkin yrittää tuommoista Revontulihuivia, kun en ole yhtään tehnyt:) Sinun tekemäsi ainakin on niin kaunis.

  VastaaPoista
 7. Revontuli on kauniissa väreissä!
  Hyvää maaliskuista viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Revontuli on ihana! Ja malliin voi ihan hyvin jäädä koukkuun - mulla on koossa jo kymmenen ja sormet syhyää taas seuraavan kimppuun.
  Paljon olet ehtinyt sytomyssyemännyyden lisäksi.
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 9. Marin viestiin viitaten:Ei olis pitäny tulla lukemaan kommentteja sillä pahoitin mieleni jälleen kerran! Mutta ei käi näitä pitäisi niin vakavasti ottaa.Nopeat syö meidät hitaat ! Taidan ottaa Marin neuvosta vaarin ja kirjoittaa ensiviikolla Novitalle!

  VastaaPoista
 10. Mä olen kiitollinen siitä, että syövän takia hiuksensa menettäneet saavat näin hienosta kampanjasta varmasti hymyn huulilleen edes hetkeksi.
  Eiköhän hyvän asian takia kampanja ole tärkeä. Kaikki langat, kaikki myssyt joka puolelle Suomea ovat tärkeitä. Kiitos kaikille osallistujille.

  VastaaPoista
 11. Sanna : näin on asia on tärkein ja tärkeintä on että myssyjä tulee.Idea on kuinekin alunperin minun ja Matleenan kanssa olaan alkuperäinen kampanja perusteetu ja ideoitu ja en voi sille mitään etteise kauhean kivalta tunnu, se meinee muiden nimiin.Novita on kuitekin koko Suomen lehti. Tosin uskon kyllä että olette meidät maininneet.Lehdet kirjoittavat sen juts sen minkä haluavat.

  Me ollan aika paljon tehty työtä sen eteen että mainosteaan muita kampnajoita ym. mm. HUS:n ja Tays:n kampanjaa auttettu alkuun..jne..Itse ole ollut jo väliin jo aika väsynytkin..en todellakaan aavistanut että tästä paisuu näin iso juttu. Kun aloitin ajattelin hiljaa mielessäni, että me tehdään hyvä, iloinen kampanja tänne Pohjois-Suomeen ja muut ehkä muut jatkaa halutessaan siitä. Tämä meni eri tavalla ..mutta ei toki huonosti näinkään. Mutta nyt olenkin sitä mieltä että on aika jo ensisijaisesti kekittyä omaan kampjanjaan.Hyvää kampanjaa kaikille!

  VastaaPoista
 12. Voi Seijasisko. Minä olen todella kiitollinen sinun ja Matleenan ideasta. Tein pienen tiedotteen asiakkaillle ja nimenomaan painotin ketä idean äiti!Lehdet varmasti kirjoittavat mitä tykkäävät. Olen itse muissa asioissa yhteyksissä lankafirmoihin, otan sinun ja Matleenan osakkuuden puheeksi↲

  VastaaPoista
 13. IHANA huivi! Arvokas lahja ystävälle.
  Aurinkoisia päiviä Sinulle!
  Ritva

  VastaaPoista
 14. Todella myssyvoittoinen sinun helmikuusi on ollut! Sehän on vain iloinen asia! Huivi on suuritöinen ja aivan ihanat värit.

  VastaaPoista
 15. Olen pahoillani Sannalle eilisestä tunnekuohaduksesat. Tämä on todella ottenut väliin voimille. Tunnekin itseni välillä oikeasti hyväntahtoiseksi hölmöksi, joka en meinaa ihan aina pysyä näissä kaikissa koukeroissa kaikkine "suhteineen" ihan matkassa.

  VastaaPoista
 16. Seijasisko: Minäkin tykkään näistä väreistä vaikka eivät olekaan minun "värejäni"! :)
  Muihin asioihin palataan kahden kesken.

  Mari: Vai sellainen uutiskirje Novitalta! Kukahan sen voi uutiskirjeen voi saada? Pitää pohtia asiaa. :o
  Kiitos sinulle, kun kerroit! :)

  Sartsa: Kiva, kun sait myssysi postiin. Joskus voi pienikin työ olla suuri! ;D

  Marjut: Nyt voin jo kertoa, että ystäväni tuntui tykkäävän huivistaan! :)

  Malli45: Se on totta, että paljon menee erilaisiin myssyilyasioiden hoitoon aikaa. Mutta ilohan tätä on tehdä, vaikka joskus eläkeläistäkin väsyttää. :)

  Sude: Joo ei muuta kuin Revontuli puikoille sielläkin! ;) Mutta varo vaan, siihen voi jäädä koukkuun! ;DD On niin mukavaa tehdä sitä.

  Eila: Hyvää viikonloppua sinullekin! :)

  Susu: Ai kymmenen Revontulta olet tehnyt!!! Minulla onkin melko pitkä matka siihen! ;DD

  Sanna: Totta joka sana kommentissasi! :)

  Teija: Kiitos! :)

  Ritva: Kiitos! :) Aurinkoisia päiviä sinullekin!

  Heleena: Joo myssypitoinen oli helmikuuni! ;D
  Revontuli ei muuten ole minusta mitenkään isotöinen malli, helppo sitä on tehdä. :)

  VastaaPoista
 17. Matleena: sanotaan tämä nyt tässäkin eli listalle pääsee kun ensin kerjää Novitalta lankaa ja lupaa sitten vastapalvelukseksi mainostaa Novitaa blogissaan. Tosin Hus;laisile tuli itselekin täytenä yllätyksenä tuo linkitys Sannan blogiin Uutiskirjeessä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se saa minut iloiseksi.